دلمه برگ مو سبزی مخصوص دلمه ( نعنا.مرزه.ترخون.پیازچه.شوید.جعفری ) 200 گرم برنج 2 لیوان . ماست 2 لیوان . لپه 100 گرم . برگ انگور به مقدار لازم گوشت چرخ شده 200 گرم . پیاز 1 عدد . روغن.نمک.فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : برنج را نیم ساعت درون آب خیس دهید و پس از این مدت زمان برنج را با چند لیوان آب و کمی نمک بپزید و همانند برنج آبکش آماده و آبکشی کنید ( وقتی دانه برنج را میان انگشتان دست فشار می دهید باید دورش نرم و مغزش کمی خام باشد ).پیاز را ریز کرده و با کمی نمک و فلفل در روغن تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه نمائید و مجدد تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند سپس بگذارید سرد شود.لپه را کمی بپزید تا نیم پز شود ؛ سبزی ها را نیز شسته و چرخ نمائید یا ریز خرد کنید ؛ وقتی مواد گوشتی خوب سرد شدند سبزی های خرد شده ، ماست ، لپه پخته و برنج آبکش شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.برگ موها را بشوئید ؛مواد داخل قسمت پشت برگ ریخته میشود. درون هر برگ مو را یک قاشق یا بیشتر از مخلوط مواد بریزید و آرام بپیچید تا مواد خوب مخفی شوند ، تمام دلمه ها را به همین صورت آماده کنید.کف قابلمه ای مناسب را کمی چرب کنید و برگ موها را کف قابلمه به آرامی قرار دهید ، کاسه یا بشقاب کوچکی را روی دلمه ها قرار دهید تا در زمان پخت برگ ها از هم باز نشوند ( البته نباید زیاد سنگین باشد تا به دلمه ها فشاری وارد نشود ).پس از چیدن دلمه ها حدود 2 لیوان آب و چند قاشق روغن به قابلمه اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید و وقتی آب شروع به تبخیر کرد حرارت را ملایم کنید تا دلمه ها با حرارت ملایم پخته و نرم شوند.نکته: در صورتی که سبزی تازه در دسترس نبود از سبزی خشک هم میتوانید استفاده کنید.