ایده های خلاق و طرح های DIY

ارائه ایده های خلاق و طرح های DIY برای الهام بخشیدن به زندگی شما

ایده های خلاق و طرح های DIY

ارائه ایده های خلاق و طرح های DIY برای الهام بخشیدن به زندگی شما

دلمه برگ مو

 

سبزی مخصوص دلمه ( نعنا.مرزه.ترخون.پیازچه.شوید.جعفری ) 200 گرم

برنج 2 لیوان  .  ماست 2 لیوان  .  لپه  100 گرم  .  برگ انگور به مقدار لازم

گوشت چرخ شده 200 گرم  .  پیاز 1 عدد  .  روغن.نمک.فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه : برنج را نیم ساعت درون آب خیس دهید و پس از این مدت زمان برنج را با چند لیوان آب و کمی نمک بپزید و همانند برنج
آبکش آماده و آبکشی کنید ( وقتی دانه برنج را میان انگشتان دست فشار می دهید باید دورش نرم و مغزش کمی خام باشد ).
پیاز را ریز کرده و با کمی نمک و فلفل در روغن تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه نمائید و مجدد تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند سپس بگذارید سرد شود.
لپه را کمی بپزید تا نیم پز شود ؛ سبزی ها را نیز شسته و چرخ نمائید یا ریز خرد کنید ؛ وقتی مواد گوشتی خوب سرد شدند سبزی های خرد شده ، ماست ، لپه پخته و برنج
آبکش شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.
برگ موها را بشوئید ؛مواد داخل قسمت پشت برگ ریخته میشود. درون هر برگ مو را یک قاشق یا بیشتر از مخلوط مواد بریزید و
آرام بپیچید تا مواد خوب مخفی شوند ، تمام دلمه ها را به همین صورت آماده کنید.
کف قابلمه ای مناسب را کمی چرب کنید و برگ موها را کف قابلمه به
آرامی قرار دهید ، کاسه یا بشقاب کوچکی را روی دلمه ها قرار دهید تا در زمان پخت برگ ها از هم باز نشوند ( البته نباید زیاد سنگین باشد تا به دلمه ها فشاری وارد نشود ).
پس از چیدن دلمه ها حدود 2 لیوان
آب و چند قاشق روغن به قابلمه اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید و وقتی آب شروع به تبخیر کرد حرارت را ملایم کنید تا دلمه ها با حرارت ملایم پخته و نرم شوند.


نکته: در صورتی که سبزی تازه در دسترس نبود از سبزی خشک هم میتوانید استفاده کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی