بیشتر از خود هویج، برگ هایش پر از کلروفیل هستند. این ماده به گیاه
رنگدانه سبز می دهد. کلروفیل منبعی غنی از منیزیم است و فشار خون را تنظیم
می کند و به قوی شدن استخوان ها و عضلات کمک می کند. پتاسیم زیادی در آن
وجود دارد که فشار خون را کم می کند و سوخت و ساز بدن را بهبود می دهد.
همچنین از پوکی استخوان پیشگیری می کند.تحقیقات ثابت کرده است که
افرادی که در خطر بیماری قلبی هستند در واقع پتاسیم بسیار کمی
دریافت می کرده اند. برگ هویج منبعی غنی از ویتامین K است که در خود هویج
وجود ندارد و برای سلامت استخوان بسیار مهم است.
نحوه استفاده: از آنجائیکه تراکم بالای پتاسیم در برگ های هویج باعث تلخ شدن آن شده است، بهتر است آن را خوب خرد کنید و با غذاهای دیگر مخلوط کنید. مثلاً در سالاد بریزید یا برای تزئین خوراکی ها یا سوپ بکار ببرید.
نحوه استفاده: از آنجائیکه تراکم بالای پتاسیم در برگ های هویج باعث تلخ شدن آن شده است، بهتر است آن را خوب خرد کنید و با غذاهای دیگر مخلوط کنید. مثلاً در سالاد بریزید یا برای تزئین خوراکی ها یا سوپ بکار ببرید.